Försäljning Hus, overflakke, Zuid-Holland, Nederlanderna, straart1

Reserved negotiation

Försäljning - Cod. 39594

  • Typ: Hus
  • Område: 242 m²
  • Antal rum: 5
  • Våning: 4

Jag har ett erbjudande som kan intressera dig. Registreringsavgiften för 10 personer är 1250 euro per månad! notariusavtal för ett år med möjlighet till förlängning. du kan skriva under ett notariusavtal. Villkoret är att du betalar 8 månader (10.000 euro) 3 månader i förväg för att slutföra ditt hem. Du kan sätta in de återstående 5000 euro senast december 2020. Hus i Middelharnis. Jag är den enda ägaren till fastigheten. huset har ingen inteckning. huset köptes för kontanter. Allt byggnadsmaterial också. Jag har redan material. Jag kunde inte avsluta renoveringen eftersom jag inte hade några pengar att betala anställda. det är därför han ger dig ett sådant erbjudande.

Hus med 4 våningar, den totala ytan är 242 m2, användbar yta 186 m2. Antal rum: 5 dubbelrum, kapacitet på 10 personer. Antal toaletter: 2 rum. Antal badrum: 2 rum, Antal kök: 2 rum. 26 m2 terrass. 20m2 garage. Tvättstuga, torkrum, trädgård och vind.

Garaget har en 400 V industriell anslutning - 5 ledningar, det finns en 3-fas elektrisk installation och 2 kraftfält för 2 induktion 8,6 kW och ett kök 4,4 kW. Jordningselektrod + brandskyddssystem. Den termiska installationen är en 24 kW kondensationsugn med en dubbel funktion, huset har 15 aluminiumradiatorer för 10 tänder. Inhemskt vatten stöds av en extra pump och panna med en kapacitet på 1,5 kW 50 liter. Huset är välisolerat och ljudisolerat. Det nya taket stärker takstolen. De flesta elementen i detta hus är nya. Värmeisolering B.

Huset är ännu inte helt färdigt. Det finns ingen väggfinish eller partition. Det finns inga plattor eller paneler, men de köptes. Du kan se materialets status.

Färdig: centralvärme, el, reparation av konstruktionsvirke och takstolar. Materialen är nästan allt, 3 månaders arbete för 4 personer saknas. allmän renovering avslutas med nya dörrar, fönster, ramar, persienner, möbler etc.

Våra uppgifter är:
utrusta huset med 7 TV-apparater, nya högkvalitativa köksapparater, ny centralvärme. 2 elektriska skåp - 114 moduler. nya möbler, nya paneler och stengods.
Jag tror att ett sådant hus kräver en stor BETALNING vid förstörelse. Låt oss göra det klokt och göra båda parter glada.

Jag skulle vilja teckna ett hyresavtal med dig, ge dig nycklarna så att du kan spåra det utförda arbetet och vi vill avsluta huset. . Kontraktet kan upprättas av en notarie. Mitt konstruktionsteam består av specialister, tack vare vilken din anställd har en inblick i renovering. Naturligtvis är de första 3 månaderna (renoveringsperiod) gratis. Om vissa hyresgäster vill bo tidigare bjuder jag in dig.

Om du har andra förslag kan du prata. Vi kan alltid diskutera villkoren för kontraktet. Det är bäst att se huset, boka tid. Kontakta mig via e-post.
Vänliga hälsningar.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB